Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Το κατεστημένο θέλει να μας βάλει φίμωτρο!

Οι πανικόβλητοι τηλεδημοσιογράφοι μπροστά στην απαξίωση και την αποστροφή όλο και περισσότερων, προσπαθούν να κλείσουν οσα στόματα δεν υπακούν στις εντολές των εργολάβων-νταβατζήδων και του μεγάρου Μαξίμου.
Με αγωγές, ο σημιτοφύλακας Πρετεντέρης, οι κνίτες Τρέμη και Τσίμας, και το ρουσσοπουλάκι Καψής ζητάνε από το blog fimotro, 4.000.000 € (ολογράφως τέσσερα εκατομμύρια ευρώ)!!!


Δηλαδή οι πουλημένες φιλιππινέζες του Μπόμπολα, οι τσανακογλείφτες του εκάστοτε κυβερνητικού εκπροσώπου, που καλύπτουν καθημερινά τους υπεύθυνους για την χρεωκοπία πολιτικούς, θέλουν να εξοντώσουν κυριολεκτικά κάθε έναν που γράφει ελεύθερα και χωρίς κομματικές ή επιχειρηματικές δεσμεύσεις. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Το fimotro είναι μόνο η αρχή, αυτές οι αγωγές στρέφονται εναντίον όλων των Ελλήνων μπλόγκερς. Πρόκειται για μια κίνηση εκφοβισμού και εκβιασμού αντάξια των καλύτερων μαφιόζικων μεθόδων. Οι εργολάβοι της κυβερνητικής προπαγάνδας, δεν θέλουν να ακούγεται καμία άλλη άποψη πέραν της γνωστής φιλομνημονιακής δωσιλογικής και εθνοπροδοτικής που κάθε μέρα μας φλομώνουν από τα κανάλια που λειτουργούν παράνομα ολα αυτά τα χρόνια χωρίς να πληρώνουν φόρους.
Η συμπαράσταση απέναντι σε αυτή την αισχρή μαφιόζικη επίθεση από τα διαπλεκόμενα γιουσουφάκια ενάντια στην Ελευθερία του Λόγου, είναι δεδομένη και απεριόριστη.
Η υποστήριξη στους διωκόμενους από την φιλοκυβερνητική μαφία, μπλόγκερς είναι αδιαπραγμάτευτη. Δεν θα υποκύψουμε σε απειλές και εκβιασμούς!

ένας Έλληνας πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου