Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

"300" ΛΑΘΡΟμετανάστες... ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!

Εδώ και πάνω από ένα μήνα μας απασχολεί το "πρόβλημα" των παράνομων μεταναστών που έχουν κάνει κατάληψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και αρνούνται να τραφούν με αίτημα να μην εφαρμοστεί ο νόμος.

Πέρα από το αυταπόδεικτα άκυρο αίτημα τους (φαντάζεστε κάποιον να κάνει απεργία πείνας για να μην πληρώνει φόρους τι θα πάθαινε;), έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα από το πουθενά. Γιατί φυσικά ότι προβλήματα υγείας μπορεί να προκληθούν, τα έχουν προξενήσει οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες. Συνεπώς δεν τίθεται θέμα υπευθυνότητας του Ελληνικού κράτους για την κατάστασή τους. Κατάσταση την οποία όμως οι ίδιοι εκμεταλλεύονται ώστε... να μην εφαρμοστεί ο νόμος!

Η κατάσταση έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο και πρέπει να τερματιστεί αυτό το καθεστώς παρανομίας. Καθώς είναι δεδομένο ότι διάφοροι ακροαριστεροί ετοιμάζουν επεισόδια με αφορμή τους λαθρομετανάστες. Ήδη δυο υπουργοί έστησαν χθες ένα άθλιο "σόου" δήθεν διαφωνίας τους, ώστε να περάσει η νομιμοποίηση των παράνομων.



Η λύση είναι απλή όπως πάντα, για όποιον διαθέτει λίγο κοινό νου.

Ένας - ένας οι λαθρομετανάστες που μεταφέρονται σε νοσοκομείο, υποβάλλονται σε υποχρεωτική σίτιση. Πρόκειται για μια απλή και ακίνδυνη ιατρική μέθοδο διοχέτευσης τροφής κατευθείαν στον στομάχι. Η διαδικασία είναι η ίδια που ακολουθείται για την πλύση στομάχου, με την μόνη διαφορά ότι αντί της απορρόφησης, διοχετεύεται τροφή σε πολτοποιημένη μορφή στο στομάχι. Είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία χωρίς επιπλοκές. Ακολουθεί παρακολούθηση για κάποιες ώρες ώστε το υποκείμενο να χωνέψει την τροφή, και εντός λίγων ωρών εκδίδεται εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ταυτόχρονα ειδοποιείται φυσικά η αστυνομία, η οποία παραλαμβάνει τον (υγιειέστατο) λαθρομετανάστη και προχωρά στην διαδικασία άμεσης απέλασης.

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες λύνεται έτσι αυτό το "πρόβλημα". Το μόνο που χρειάζεται είναι η πολιτική βούληση! Ας το απαιτήσουμε!

ένας Έλληνας πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου