Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Πανεπιστημιακό άσυλο (ανιάτων) τέλος!

Επιτέλους και μια καλή είδηση μέσα στην τόση μαυρίλα! Απ'ότι φαίνεται το Πανεπιστημιακό άσυλο, αυτή η παγκόσμια πατέντα της χώρας μας καταργείται. Και η λύση ήταν πολύ πιό απλή απ'ότι φαινόταν... αρκεί να καταργηθεί ο νόμος που το προβλέπει χωρίς να αντικατασταθεί από άλλον. Τόσο απλό ήταν!
Το πανεπιστημιακό άσυλο (ανιάτων) που σημαίνει ότι αριστεροί κουκουλοφόροι μπουκάρουν και κάνουν ότι θέλουν, προπηλακίζουν και κανείς δεν παρεμβαίνει, γιατί αυτό είναι "ελευθερία διακίνησης ιδεών", έφτασε επιτέλους στο τέλος του.
Οι κάθε λογής αναρχοάπλυτοι που το έχουν καταλάβει και μετατρέψει σε γιάφκα, ήρθε η ώρα να τα μαζέψουν και να εξαφανιστούν από την Ελλάδα. Τέρμα πιά σε τραμπουκισμούς, πλιάτσικο και τρομοκρατία με το πρόσχημα της "δημοκρατίας". Τα πανεπιστήμια θα γίνουν πάλι αυτό για το οποίο χτίστηκαν με το υστέρημα των Ελλήνων: ναοί της γνώσης όπους θα έχουν πρόσβαση φοιτητές και καθηγητές χωρίς να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα λόγω διαφορετικών αντιλήψεων με τους μπαχαλάκιδες.
Δεν θα ξαναδούμε πλέον εικόνες όπως η παρακάτω, όπου ορδές παράνομων λαθρομεταναστών κάνουν κατασκήνωση σε ένα πανεπιστήμιο, παρακωλύοντας την διδακτική δραστηριότητα και θέτωντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Και με την αστυνομία ανήμπορη να επέμβει.
εικόνες ντροπής: λαθροόρκ στα Πανεπιστήμια...
Από εδώ και στο εξής στην επόμενη παραβίαση του νόμου, δεν θα χρειάζονται ανούσιες διαβουλεύσεις, σύγκλιση πρυτανικών συμβουλίων και δεν συμμαζεύεται. Η αστυνομία θα επεμβαίνει πλέον κανονικά όπως σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, όπως γίνεται δηλαδή παντού στον κόσμο.


ένας Έλληνας πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου