Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΤΟ 100% ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!



Να μια είδηση-σοκ που επιβεβαιώνει τα "καλά" της πολυπολιτισμικότητας! Σύμφωνα με μελέτη που έκανε η Νορβηγική Αστυνομία, το 100% των βιασμών που έγιναν τα τελευταία 5 χρόνια στην πρωτεύουσα Όσλο, είχαν δράστες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Ναι καλά διαβάσατε, το εκατό τοις εκατό, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι βιασμοί ήταν έργο λαθροόρκ. Δηλαδή αν δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες, δεν θα υπήρχαν θύματα βιασμού στην Νορβηγία. Πρόκειται για συγκλονιστικό στοιχείο, που θέτει πολλούς προβληματισμούς. Διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μια χώρα όπως η Νορβηγία, όπου η αστυνόμευση κατά γενική ομολογία είναι πολύ πιο αποτελεσματική, δεν υπάρχουν άθλια γκέτο, δεν υπάρχει κρίση οικονομική κλπ. Όλα εκείνα τα επιχειρήματα των θολοκουλτουριάρηδων δηλαδή που επιστρατεύονται κάθε φορά που η κοινή γνώμη αγανακτεί για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Δείτε σχετικό βίντεο της Νορβηγικής τηλεόρασης με αγγλικούς υπότιτλους:

Βλέπουμε δηλαδή με ακράδαντα δεδομένα, που μας οδηγεί η πολυπολιτισμικότητα που θέλουν κάποιοι να μας επιβάλουν. Οι προστάτες των λαθροόρκ θα πρέπει να μας εξηγήσουν τώρα που οφείλονται αυτοί οι βιασμοί, αν όχι στην προφανή διαφορά πολιτισμού. Εκεί που οι συνθήκες είναι σχεδόν ας πούμε ιδεατές, βλέπουμε και πάλι ότι οι λάθρο πρωτεύουν σε εγκληματικότητα. Οι επιδόσεις τους είναι πέραν διαψεύσεων και με στατιστικά στοιχεία.

Πόσα άλλα στοιχεία χρειάζονται για να καταλάβουμε ότι με τους λαθρομετανάστες μας περιμένει μια ζοφερή προοπτική εγκλημάτων και τρόμου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου