Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Έλληνες ενωμένοι ποτέ νικημένοι!

Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στις πλατείες της Ελλάδας είναι πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο. Είναι ακόμα νωρίς βέβαια για να βγάλουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα, αλλά σίγουρα οι Έλληνες δήλωσαν ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Δεν πάει άλλο με τα λαμόγια, τους ανθέλληνες, ξεπουλημένους πολιτικούς, τα τσιράκια του Σόρος, της γενιάς του πολυτεχνείου, που διέλυσαν τη χώρα και τη γέμισαν λαθροόρκ.

Υπάρχει ελπίδα να καθαρίσει ο τόπος. Αυτό το κατάλαβαν αμέσως αυτοί που κινούν τα νήματα και έθεσαν ήδη σε εφαρμογή το σχέδιο απαξίωσης των "Αγανακτισμένων". Με δύο μεθόδους που γνωρίζουν καλά: Την αφομοίωση από την τηλεόραση και την μετατροπή των αιτημάτων σε χυλό ανάμεσα στα βυζιά και τους κώλους των μεσημεριανάδικων. Και την ύπουλη προσπάθεια να εισχωρήσουν ανάμεσα στους Έλληνες διάφοροι γνωστοί-άγνωστοι "μπαχαλάκηδες" ανθέλληνες. Ο σκοπός γνωστός εάν δεν ισοπεδωθεί από τα ΜΜΕ, να γίνει κάποια προβοκάτσια που θα επιτρέψει την επέμβαση της αστυνομίας.
Οι Έλληνες που είναι συγκεντρωμένοι πρέπει με κάθε τρόπο να διαφυλάξουν την προσπάθεια και να μην επιτρέψουν κάτι τέτοιο.

Έλληνες ενωμένοι ποτέ νικημένοι!

ένας Έλληνας πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου