Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η λύση για την έξοδο απ'την κρίση: Εξαγωγές!

Η κατάσταση στην οικονομία χειροτερεύει συνεχώς, παρά τις περί αντιθέτου δηλώσεις της κυβέρνησης. Τα ελλείμματα αυξάνονται αντί να μειώνονται και τα έσοδα υστερούν κατά πολύ των προβλέψεων, παρά την απίστευτη αύξηση της φορολογίας. Βέβαια όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά, από την στιγμή που η οικονομία βρίσκεται σε τεράστια ύφεση. Χρειάζεται να έχουμε ανάπτυξη ώστε να υπάρχει ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση. Και ένας από τους τρόπους να την πετύχουμε είναι η αύξηση των εξαγωγών. Το ερώτημα βέβαια είναι: τι να εξάγουμε, αφού οι φαύλες κυβερνήσεις της "μεταπολίτευσης" ξήλωσαν κάθε βιομηχανική παραγωγή;

Υπάρχει όμως και κάτι που αφθονεί στη χώρα μας: Λαθρομετανάστες!!!

Έχουμε τόσους πολλούς που είναι κρίμα να τους κρατάμε όλους εμείς! Πρέπει να τους προωθήσουμε και στους άλλους ευρωπαίους εταίρους μας. Φυσικά εκείνοι δεν θα τους θέλουν (κορόιδα είναι;), όμως η πρόσφατη περίπτωση λαθρομεταναστών που ανακαλύφθηκαν στην Ηγουμενίτσα κρυμμένοι κάτω από τσουβάλια πατάτες, είναι μια πολύ καλή ιδέα. Μπορούμε να οργανώσουμε εξαγωγικές αποστολές λαθραίων πακέτο με οπωροκηπευτικά και άλλα προϊόντα... Πως ακριβώς θα γίνει αυτό; Εδώ είναι καθοριστική η συμβολή της αριστεράς. Με την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στην διακίνηση λαθρομεταναστών, μπορεί να συμβάλει για μια φορά και σε κάτι εθνικά ωφέλιμο. Σε συνεργασία με τους ομοϊδεάτες τους στην Ευρώπη, μπορούν να οργανώσουν την διακίνηση σε πολλά κράτη. Οι αντίστοιχοι θολοκουλτουριάρηδες θα τους περιθάλψουν καταλλήλως... μην τους στερηθούν.
Άλλωστε αυτοί δεν λένε ότι οι λαθραίοι στην πραγματικότητα δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, αλλά έχουν προορισμό άλλες χώρες; Ε, ας τους βοηθήσουν να πάνε εκεί που θέλουν μια ώρα αρχύτερα.
Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

ένας Έλληνας πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου