Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ!


Μάλιστα! Πολύ ωραία, "δημοκρατικά" και "αντιρατσιστικά", αποκλείστηκε η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Η Μνημονιακή Αριστερά του κυρ-Φώτη σε συνεργασία με την ΕΟΕ του Κούβελου που κάνει παράνομες εξαγωγές συναλλάγματος αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να αγωνιστεί και να τιμήσει την Πατρίδα μια εξαίρετη αθλήτρια, μια γνήσια Ελληνική Ψυχή!
Γιατί;
Για να ικανοποιηθούν οι χαρτογιακάδες και οι θολοκουλοτουριάρηδες ότι δήθεν υπερασπίζονται το Ολυμπιακό Ιδεωδές! Αυτό που οι ίδιοι ξεφτύλισανε, ξεσκίσανε με σπόνσορες και πολυεθνικές και άλλες αηδίες, τώρα κόπτονται δήθεν ότι τους το χάλασε η Βούλα Παπαχρήστου με ένα αθώο αστείο στο Twitter!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
Ένα αστείο εντελώς αθώο που δεν ενόχλησε κανέναν -παρά μόνο τους μονίμως θιγμένους θολοκολτουριάρηδες- έγινε το πρόσχημα για να δείξει η άθλια Ολυμπιακή Επιτροπή ότι δήθεν υπερασπίζεται το Ολυμπιακό Πνεύμα!
Τόσο μικρό και τιποτένιο είναι το Ολυμπιακό Πνεύμα που κινδυνεύει από ένα αθώο αστείο;
Αστεία πράγματα!
Προφανώς κάποιοι βρήκαν έναν εύκολο στόχο στην Γνήσια Ελληνίδα αθλήτρια για χύσουν το δηλητήριό τους ενάντια σε κάθε τι Ελληνικό και ταυτόχρονα να παίξουν το ρόλο του "προοδευτικού" και "δημοκράτη".
Μόνο που σύντομα όλα αυτά τα παιχνιδάκια θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ. Είναι ολοφάνερες οι σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από τον ΑΔΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ και η κατακραυγή τεράστια, ενάντια στους χαρτογιακάδες δήθεν "θεματοφύλακες" του αθλητισμού.
Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΕΙ!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/8/12 12:04

    Μωραίνει κύριος ών, βούλεται απολέσαι:
    Ο Καπράλος Προέδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής,που συνηγόρηση αναρμοδίως χωρίς δικαστική απόφαση, για να αποκλιστεί η ΕΛληνίδα με τριπλούν 14,77μ., γιατι το ζήτησε το Αμερικάνικο CNN kai to Αγγλικό BBC, Ξεφτιλίστηκε από ΄Αγγλους δημοσιογράφους, που τον βιντεοσκοπίσανε, την στιγμή που συζητούσε για την πώληση εισιτηρίων για την μαύρη αγορά. Το έγραψε η κυριακάτικη ΕΦΗΜεΡΙΔΑ "ΤΟ ΧΩΝΙ". Μονο με 1,5€ αποκτώ σωστή ενημέρωση και ακομάτιστη, εντελώς απαράτητη, για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας που αγαπάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή