Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

Μπροστά στον τρόμο που προκαλεί στους χρυσοπληρωμένους πολιτικάντιδες η άνοδος των Εθνικιστικών Ιδεών στον Ελληνικό λαό μπήκαν σε εφαρμογή τα μεγάλα μέσα για να σώσουν το τομάρι τους!

Με αφορμή μια δολοφονία για την οποία έχει συλληφθεί από την πρώτη στιγμή ο δράστης, και που ακόμη δεν έχει τελειώσει ούτε η ανάκριση, ξεκινάει μια επίθεση στους Έλληνες Εθνικιστές.

Στους μοναδικούς δηλαδή που μπορούν να ανατρέψουν το σάπιο ξενόδουλο καθεστώς που κυβερνάει την χώρα και με «δημοκρατικούς» τρόπους την έχει κατακλέψει και την έχει κάνει ξέφραγο αμπέλι για τον κάθε λάθρο αφρικάνο ασιάτη και δεν συμμαζεύεται.

Μπροστά στην τρομακτική άνοδο και απήχηση που έχουν πια οι Εθνικιστικές Ιδέες σε όλο και περισσότερους έπρεπε να βρεθεί γρήγορα μια λύση.

Και βρέθηκε!

Ενώ με τον πιο επίσημο τρόπο στην βουλή δηλώθηκε η καταδίκη του φόνου, τα παπαγαλάκια των κατευθυνόμενων ΜΜΕ άρχισαν να μιλάνε για οργανωμένο σχέδιο και «εγκληματική ομάδα».

Το μόνο οργανωμένο σχέδιο που υπάρχει όμως είναι το ξεπούλημα της Ελλάδας μετά την εισβολή κατά εκατομμύρια των μουσουλμάνων λαθροεποίκων που θέλουν να μας κάνουν μειονότητα στην ίδια μας τη χώρα!

Η μόνη εγκληματική ομάδα είναι οι πολιτικάντιδες εθνομηδενιστές της μεταπολίτευσης με τα αριστερά τους δεκανίκια!

Σύντομα η αλήθεια θα λάμψει και οι πραγματικοί ένοχοι θα πληρώσουν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου