Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Αφροδίτη αλ Σαλέχ: από τις απειλές στις νουθεσίες

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για τους λαθραίους; Θέλετε να γνωρίσετε τι σας περιμένει σε λίγο καιρό; Θέλετε δικαιολόγηση των εγκλημάτων που διαπράττονται από λαθρομετανάστες;
Τότε δεν έχετε παρά να παραστείτε κι εσείς στην μοναδική εκδήλωση "forum για την Ελλάδα", που μας συστήνεται σαν "Κίνημα Θετικού Πολιτικού Ακτιβισμού". Σωστά διαβάσατε! Δεν είναι πλάκα! Μάλλον κάποιος από το μάρκετινγκ έμπλεξε την Αμίτα με την Ντορίτα και προέκυψε αυτό το ευφάνταστο (!) σλόγκαν. Ναι, γιατί το "forum" υπάγεται στο νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Είναι το νεοφιλελεύθερο "think tank", που οργανώνει εκδηλώσεις κατά τα αμερικάνικα πρότυπα που τόσο αγαπάει η κόρη του Μητσοτάκη.
Και επειδή ως γνωστόν η διαπλοκή αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του πολιτικού συστήματος, στην εκδήλωση θα μιλήσουν και νεοδημοκράτες και πασόκοι. (Πρέπει να καλλιεργούνται οι σχέσεις για να υπάρχει η στήριξη όταν είναι απαραίτητο...)
Έτσι η Ντόρα οργανώνει εκδήλωση την Δευτέρα 11Απριλίου στις 7 το βράδυ στο ξενοδοχείο "Imperial" (πλ. Καραϊσκάκη) για την λαθρομετανάστευση, και καλεί να μιλήσει σ' αυτήν την... Αφροδίτη αλ Σαλέχ!

Έχουμε δηλαδή μπροστά μας άλλη μια χαρακτηριστική περίπτωση εξωραϊσμού της λαθροεποίκισης από τα διαπλεκόμενα κομματόσκυλα της χρεωκοπίας και του ΔΝΤ.
Με την καθοριστική συμβολή της "Αφροδίτης του Βούγια" που θα επιστρατεύσει τα επιχειρήματα της "πολιτικής ορθότητας". Το πρώην γυμνόστηθο μοντέλο, νυν προστατευόμενη του Βούγια, που βρίζει κάθε τι Ελληνικό, και είχε σημαντικό μερίδιο ευθύνης στη αισχρή νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών της Υπατίας, θα μας μιλήσει για τα καλά της... λαθρομετανάστευσης.


Είναι η ίδια που πριν λίγες ημέρες δήλωνε ότι θα καεί η Αθήνα εάν δεν ικανοποιούνταν οι απαιτήσεις των λαθρομεταναστών, συμβάλλοντας έτσι στο κλίμα εκβιασμού. Τώρα που ο στόχος της επετεύχθη, έρχεται να μας πείσει για τα καλά της λάθρο-εισβολής!


4 σχόλια:

  1. Αχ! σεβομαι το blog σου και δεν αφηνω σχολια!γιατι μονο να βρισω θελω! διαβαζω!ΘΥΜΩΜΩ!Παιρνω βαθεια αναπνοη και συνεχιζω!Απλα ηθελα να σου πω πως σε διαβαζω οτι βαζεις πολυ ενδιαφεροντα θεματα,τα γραφεις πολυ καλα ολα (συμφωνω μαζι σου σε οτι λες)! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρία, εκφράσου ελεύθερα! Σαν στο σπίτι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωτιά και τσεκούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/10/11 23:55

    Ειναι δυνατον να επιτρεπουμε τετοια πραγματα?
    Καλα εχουμε αποβλακωθει ολοι?
    Γαμησι σε οποιον μας επιτεθεται. Την σαλεχ την αναλαμβανω εγω.
    Εαν δεν αρχισουμε ΤΩΡΑ σιγα σιγα, θα χασουμε το παιχνιδι για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή