Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Δεν παίζουμε με την σημαία!

Εδώ και κάποιες ημέρες κυκλοφορεί στο Ίντερνετ ένα τρισάθλιο βιντεακι που εξυβριζει τα εθνικά μας σύμβολα. Πρωταγωνιστεί σε αυτό ο "κουλτουριάρης" τραγουδιστής Μουζουράκης, που θεώρησε πολυ καλή ιδέα να εκφράσει τον ανθελληνισμό του μέσα από αυτό, βρίζοντας και λοιδορώντας την Σημαία Το βίντεο δεν είναι καινούριο, είχε ανεβεί στο protagon.gr του δημοσιοκάφρου-ταβερνιάρη Θεοδωράκη το 2009, αλλά πρόσφατα αναζωπυρωθηκε το ενδιαφέρον γιαυτό. Ο λόγος μπορεί να είναι ότι πολλοί Έλληνες έχουν αγανακτήσει από το γεγονός ότι οσοι προβαίνουν σε κατάπτυστες ανθελληνικές ενέργειες κυκλοφορούν ελεύθεροι και κανένας εισαγγελέας δεν παρεμβαίνει.
Και πως να μην αγανακτεί κανείς όταν, από την μια οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού σώματος υποβάλλονται σε δίκη επειδή φώναξαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 συνθήματα πατριωτικά. Ενώ από την άλλη, τα διάφορα "μουζουράκια" κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ερώτημα είναι: το αδίκημα της προσβολής Εθνικών Συμβόλων δεν στοιχειοθετείται στην περίπτωση αυτή; Δεν έχουμε ξεκάθαρη περίπτωση βεβήλωσης της Σημαίας;
Τελικά η αυστηρότητα της δικαιοσύνης εξαντλείται μόνο πάνω στους άντρες των Ο.Υ.Κ.;! Εάν είναι δυνατόν! Να σέρνονται στα δικαστήρια οι υπερασπιστές των συνόρων και του Έθνους, και να αλωνίζουν ανενόχλητοι οι εθνομηδενιστές θολοαρουραίοι, μαζί με τους φίλους τους λαθρομετανάστες. Μόνο αυτοί έχουν ασυλία στην Ελλάδα. Όχι μόνο στα πανεπιστήμια (που τα έχουν μετατρέψει σε κανονικές γιάφκες...) αλλά παντού, και στα δικαστήρια, και στις τηλεοράσεις κλπ.

Το εν λόγω βίντεο είναι το παρακάτω:
(συνίσταται να το παρακολουθήσετε μόνο αν έχετε πολύ γερά νεύρα...)


Ευτυχώς κάποιοι Έλληνες με μνήμη και με ευαισθησίες για όσους έπεσαν νεκροί για αυτή τη Σημαία, είχαν μια διαφορετική άποψη από την κρατούσα του εθνομηδενισμού. Συνάντησαν τον Μουζουράκη και τον... "συμβούλεψαν" φιλικά... Μετά από αυτό έδειξε να αντιλαμβάνεται ότι τα Εθνικά Σύμβολα δεν μπορούν  να αποτελούν αντικείμενο της "λάιφσταϊλ" υποκουλτούρας που προωθεί ο ίδιος και οι όμοιοι του. Το βίντεο κατέβηκε από το site με συνοπτικές διαδικασίες. Ευτυχώς πρόλαβε να αποθηκευτεί ώστε να υπάρχει το τεκμήριο της προδοσίας.
Το σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι ανακόπηκε ένα ενδεχόμενο κύμα μιμητισμού από επίδοξα "μουζουράκια" που θα σκέφτονταν να κάνουν ανάλογα βιντεάκια χλευασμού της Σημαίας. Φαίνεται λοιπόν πως όταν τα επίσημα όργανα αδιαφορούν για την Πατρίδα, κάποιοι ψυχωμένοι Πατριώτες αναλαμβάνουν να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους. 

1 σχόλιο:

  1. Άχρηστος. Ανίκανος.Στο Νηπιαγωγείο γρήγορα και μετά στο Δημοτικό σχολείο να μάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή