Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η λάθρο Αλ Σαλέχ σε πανικό!


Η λαθρολάγνα Σύρια πασόκα Αλ Σαλέχ βλέπει πλεον καθαρά την οργή των Ελλήνων ενάντια στο σάπιο και ξεπουλημένο σύστημα που υπηρετεί. Το τέλος πλησιάζει με ταχύτητα και το γνωρίζει οπότε προσπαθεί με νύχια και με δόντια να το ξορκίσει. Δείτε τι γράφει η "δημοκράτισσα":
Η λαθρο-Σαλέχ λοιπόν θέλει "σταθερή" κυβέρνηση και πολιτική "σταθερότητα"... όπου φυσικά "σταθερότητα" σημαίνει να κυβερνάει το διεθνές σιωνιστικό κεφάλαιο με τους διορισμένους του τραπεζίτες και την λέσχη Μπίλτεμπεργκ.
Ο λόγος είναι προφανής! Η ανθελληνίδα Σαλέχ ξέρει πολύ καλά ότι σε περίπτωση εκλογών το πασοκικό κράτος θα καταρρεύσει και θα συμπαρασύρει μαζί του όλους τους προστάτες τις που τις εξασφαλίζουν μέχρι σήμερα άνετη διαβίωση με παχυλούς μισθούς από κρατικές υπηρεσίες και ΜΚΟ, για να μας λέει πόσο... καλοί είναι οι λαθρομετανάστες!!! Ενώ ταυτόχρονα οι Έλληνες χωρίς δουλειά συνέχεια αυξάνουν.
Η προοπτική πλήρους ανατροπής του σκηνικού την έχει πανικοβάλει τόσο που προκειμένου να την ξορκίσει προτιμάει να συγκυβερνάει με τον ΛΑΟΣ, ενώ χαρακτηρίζει φασίστα τον Σαμαρά!!! Δείτε τι λέει:
Και φυσικά ο μεγαλύτερος εφιάλτης της λαθρο-Σαλέχ είναι η είσοδος στην βουλή της Χρυσής Αυγής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου