Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Το άσυλο καταργήθηκε. Το χάλι παραμένει...

Έχουν περάσει πλέον αρκετές ημέρες από την δημοσίευση του νέου νόμου για τα ΑΕΙ, που καταργεί το άσυλο και τίποτα δεν φαίνεται να άλλαξε. Η διαδικτυακή γιάφκα των αναρχοάπλυτων δολοφόνων της Μαρφίν, συνεχίζει κανονικά την λειτουργία της. Ταυτόχρονα σε μια κίνηση το λιγότερο ύποπτη, έχει δοθεί εντολή άνωθεν προφανώς να κλείσουν όλες οι σελίδες που σχετίζονταν άμεσα με την αστυνομία. Το πιο πρόσφατο κρούσμα εδώ, ενώ είχε προηγηθεί και το κλείσιμο σελίδας στο facebook. Τι εξυπηρετεί αυτή η σιγή ασυρμάτου είναι δυσεξήγητο... όταν παράλληλα η κυβέρνηση προωθεί ρύθμιση ώστε να ονομαστικοποιηθούν όλα τα blogs. Προφανώς η μόνη ενημέρωση που θα επιτρέπεται θα είναι από τα καθεστωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα πρακτοράκια του Σόρος, τους αναρχικούς των βορείων προαστίων.

Επίσης, τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ όλης της χώρας βρίσκονται εδώ και 10 μέρες περίπου υπό κατάληψη με το "έτσι θέλω" από τις γνωστές ομάδες επαγγελματιών "επαναστατών" του Κολωνακίου. Προφανώς προτιμάνε να χαβαλεδιάζουν και να πίνουν φραπέδες στα κατειλημμένα πανεπιστήμια και να κλείνουν δρόμους, για να σπάσουν καμία βιτρίνα, παρά να διαβάσουν. Άλλωστε ο μπαμπάς πληρώνει... Φυσικά τη νύφη πληρώνει η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών που προσπαθεί με δυσκολίες και θυσίες να πάρει το πτυχίο. Αλλά οι επαγγελματίες της εθνομηδενιστικής "επανάστασης" δεν θέλουν να τους λάβουν υπόψη. Έχουν άλλους "υψηλούς" στόχους, κατευθείαν από ξένα κέντρα.
Το πλέον θλιβερό είναι ότι υποτίθεται ότι με την κατάργηση του ασύλου, αυτά τα φαινόμενα θα σταματούσαν. Ότι θα είχαμε επέμβαση της Αστυνομίας ώστε να συλληφθούν οι παρανομούντες καταληψίες (που δεν γνωρίζουμε καν αν είναι όλοι τους φοιτητές...), και να αποδοθούν οι σχολές σε όσους θέλουν να σπουδάσουν. Αντί αυτού έχουμε πάλι την επανάληψη του ίδιου έργου που παίζεται ανελλιπώς από την μεταπολίτευση. Καταλήψεις, πανεπιστήμια στα χέρια αντικοινωνικών στοιχείων, φθορές και κλοπές δημόσιας περιουσίας και δυστυχώς η Αστυνομία πουθενά.

Πότε θα πάψουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια να είναι το άντρο του αριστερού και αναρχικού εξτρεμισμού και θα γίνουν ναοί της γνώσης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου