Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Εν μέσω καλοκαιριού προχωράει η ισλαμοποίηση!

Η κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη το ανθελληνικό της έργο. Εκμεταλλευόμενη τις διακοπές του Αυγούστου με τον περισσότερο κόσμο να απουσιάζει προωθεί τα σχέδια ενίσχυσης των λαθρομεταναστών και ριζικής ισλαμοποίησης της Αθήνας.
Επαναφέρει ξανά την τροπολογία για την ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό στο νομοσχέδιο για την ρύθμιση των... αυθαιρέτων! Μέσα στις πολλές αυθαιρεσίες που θα νομιμοποιηθούν, θα προστεθεί μία ακόμη, η σοβαρότερη καθώς στρέφεται εναντίων των Ελλήνων, της Ορθοδοξίας μας και των ιδανικών της Φυλής. Η αυθαιρεσία της ανέγερσης ενός ισλαμιστικού τεμένους στην καρδιά της πόλης. Ενός κέντρου όπου θα κηρύσσεται το θρησκευτικό μίσος και η μισαλλοδοξία και μάλιστα από μουλάδες δημόσιους υπαλλήλους!



Θα πληρώνουμε δηλαδή αυτούς που θα στρέφονται εναντίων μας με τα γνωστά κηρύγματα μίσους και θα αναθρέφονται οι μελλοντικοί εγκληματίες και βιαστές λαθροόρκ.
Εάν αυτό δεν αποτελεί το απόλυτο ξεπούλημα και εθνική προδοσία δεν γνωρίζω τι άλλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τέτοιο.
Οι προθέσεις αυτής της ξεπουλημένης κυβέρνησης είναι γνωστές και προφανείς σε όλους. Όσους νόμους και λαθραίες τροπολογίες κι αν ψηφίσουν όμως, θα ακυρωθούν στην πράξη. Δεν θα επιτρέψουν οι Έλληνες να πραγματοποιηθεί αυτή η έσχατη προσβολή. Όταν η Αγιά Σοφιά έχει μετατραπεί σε τζαμί με αισχρές επεμβάσεις που αλλοιώνουν βάναυσα την αισθητική της, όταν οι Θεολογικές σχολές στην Χάλκη παραμένουν κλειστές, δεν είναι δυνατόν εμείς να υποκύπτουμε στις απαιτήσεις των ισλαμιστών. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει τέμενος υπέρ των ίδιων που κατέστρεψαν τον Ελληνικό Πολιτισμό, μετατρέποντας τον Παρθενώνα σε τεκέ και αποθήκη πυρομαχικών.
Η Ελλάδα ήταν και θα παραμείνει Ορθόδοξη.

ένας Έλληνας πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου