Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Στη Σερβία η παρέλαση των γκέι ακυρώθηκε. Στην Ελλάδα;

Για άλλη μια φορά η Σερβία μας δείχνει τον δρόμο! Η αισχρή παρέλαση της ομοφυλοφιλίας και της σεξουαλικής διαστροφής απαγορεύτηκε. Σημαντικότατο ρόλο στην απόφαση αυτή του υπουργείου, έπαιξε η στάση των πατριωτικών οργανώσεων, που ξεκαθάρισαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ανεχθούν αυτό το άθλιο θέαμα. Στην προσπάθεια επιβολής του βίτσιου και της αποκλίνουσας συμπεριφοράς μιας μειοψηφίας, η υγιής πλειονότητα απάντησε με ένα γενναίο ΌΧΙ.


  • ΟΧΙ δεν θα μας επιβάλλετε τα εκφυλισμένα ήθη σας! 
  • ΟΧΙ δεν θα μας σερβίρετε για μόδα την ανωμαλία! 
  • ΟΧΙ δεν θα επιτρέψουμε να μολύνετε την σκέψη αθώων νέων με το θέαμα σας. 


Θέλουμε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας, την πολιτιστική και Εθνική μας ταυτότητα την οποία προσβάλλουν βάναυσα οι πράξεις σας. Καιρός είναι να δούμε και στην Ελλάδα παρόμοιες δυναμικές παρεμβάσεις διασφάλισης του ήθους της κοινωνίας και κυρίως της νεολαίας. Μιας νεολαίας που ίσως σύντομα να κληθεί και πάλι να υπερασπιστεί τα πατρώα εδάφη. Από ποια ιδανικά θα εμπνευστεί για την αυταπάρνηση; Από τον θίασο των απάτριδων κίναιδων που τα πουλάνε όλα για να εξασφαλίσουν την ηδονή τους; Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να ακολουθεί η νεολαία; Ας κάνουμε το παν για να ξεριζώσουμε αυτά τα ανθελληνικά μιάσματα πρώτου είναι αργά.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/2/12 03:45

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
    Και τα στελέχη του. Αγνοί πατριώτες, όλοι εμείς που πέσαμε θύματα του μεγαλύτερου πατριδοκάπηλου δημαγωγού των τελευταίων χρόνων, του Γιώργου Καρατζαφέρη πρέπει να διορθώσουμε το λάθος μας! Δεν αρκεί μόνο να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή και να βάλουμε ισχυρό τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους εθνικιστές λεβέντες του στην Βουλή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Πρέπει να κάνουμε το παν, για να εκμηδενίσουμε το αμαρτωλό ΛΑ.Ο.Σ. που υφάρπαξε την ψήφο των αγνών Ελλήνων. Καμία ψήφος στον αρχιψεύταρο, να πάρει το ποσοστό που του αξίζει, κάτω του 3%, να μείνει μόνος του με τα λαμόγια, τους τενεκέδες και τους τοκογλύφους. Διαδόστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή