Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Από την ισότητα στην ισοπέδωση. Παιδικός σταθμός καταργεί τα φύλλα!

Άλλο ένα χτύπημα της θολοκουλτούρας, ή τι άλλο θα δουν τα μάτια μας. Παιδικός σταθμός στην Στοκχόλμη της Σουηδίας αποφάσισε να εξαλείψει τον διαχωρισμό αγοριών - κοριτσιών, και να μην χρησιμοποιεί καθόλου αυτές τις λέξεις. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πήγε ένα βήμα παραπέρα, αποκλείοντας την χρήση οποιασδήποτε λέξης που να ορίζει αρσενικό ή θηλυκό φύλο, όπως "αυτός" ή "αυτή" και χρησιμοποιώντας μόνο ουδέτερες λέξεις όπως "φίλοι".
Τα παιδάκια από πολύ μικρή ηλικία διδάσκονται ότι είναι κακό να αναγνωρίζουν τον εαυτό τους σύμφωνα με την βιολογική του ταυτότητα του αγοριού ή του κοριτσιού. Οι παραδοσιακοί μύθοι και τα παραμύθια της παιδικής ηλικίας έχουν κι αυτά εξοβελιστεί. Την θέση τους έχουν πάρει άλλα "μοντέρνα" στα οποία οι πρωταγωνιστές είναι γκέι, τρανς, λεσβίες και δεν συμμαζεύεται...
μια "μοντέρνα" οικογένεια...
Ο σκοπός όλων αυτών; Θα σας γελάσω. Μάλλον κάποιοι έχουν σοβαρά ψυχολογικά και σεξουαλικά προβλήματα και αποφάσισαν να ξεσπάσουν στα αθώα παιδάκια. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη εξήγηση γι αυτήν την παράνοια. Ή είμαστε μπροστά σε μια νέα "τάση" που τώρα εκκολάπτεται και θα μας έρθει σε λίγα χρόνια, και θα στοχεύει στην πλήρη ισοπέδωση και την ομοιομορφία. Στην ακύρωση των ρόλων άντρα - γυναίκας με τελικό στόχο την αποσάθρωση του θεσμού της οικογένειας. Όπως πάντα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι.

ένας Έλληνας πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου