Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

για το περιστατικό βιασμού στην Πάτρα...

Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει η σοκαριστική είδηση του ομαδικού βιασμού ενός ζευγαριού στην Πάτρα από ορδές λαθρομεταναστών. Η είδηση από μόνη της είναι ανατριχιαστική και δείχνει προς τα που οδεύουμε σαν κοινωνία εάν αφήσουμε σαν Έλληνες να συνεχιστεί η εποίκηση της Πατρίδας από τα λαθροόρκ. Στην συνέχεια ακολούθησαν έντονες φωνές που ισχυρίζονται ότι η εν λόγω είδηση είναι πλαστή, και ουδέποτε έγινε ο βιασμός αυτός. Το ενημερωμένο eglimatikotita.gr αναφέρει με λεπτομέρειες ότι η είδηση δεν είναι αληθινή. Δεν υπάρχει φυσικά λόγος να αμφισβητηθεί η εγκυρότητα των πληροφοριών που δίνει το εν λόγω site, το οποίο μάλιστα δίνει αγώνα για να αναδείξει τα προβλήματα της εγκληματικότητας. Όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την ξαφνική ενασχόληση πολλών "τιμητών" της ελευθερίας του τύπου, οι οποίοι μέσα από αυτό το γεγονός προσπαθούν να απαξιώσουν τον ενημερωτικό χαρακτήρα των blogs, και να υποβαθμίσουν γενικά την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.
Όχι κύριοι! Η εγκληματικότητα είναι εδώ, κάθε ημέρα μπροστά στα μάτια μας, στις πόλεις μας, μέσα στα σπίτια μας πλέον! Κι αν μια και μόνο είδηση δεν επαληθεύθηκε, αυτό δεν μειώνει στο ελάχιστο το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει. Είναι γνωστό ότι τα πατριωτικά ιστολόγια σας χαλάνε την εικόνα της πολυπολιτισμικής Ελλάδας που θέλετε να προβάλετε με τους κατευθυνόμενους δημοσιογράφους σας. Πολλές φορές έχουν κινητοποιήσει τους Έλληνες να αντιδράσουν και να αντισταθούν στην λαίλαπα των εγκλημάτων που διαπράττουν οι λαθραίοι, και γιαυτό προσπαθείτε να τα φιμώσετε.

Είναι φανερός ο λόγος που τόσοι πολλοί κόπτονται ξαφνικά για την "δεοντολογία", ενώ μας έχουν φλομώσει στα ψέμματα τόσα χρόνια. Βγήκαν στο κλαρί να υπερασπιστούν τα φιλαράκια τους, τα λαθροόρκ. Εν τέλει όμως, μικρή έως ελάχιστη σημασία έχει αν ο βιασμός αυτός έγινε ή όχι, όταν έχουν γίνει τόσοι άλλοι από τα λαθροόρκ που έχουν μείνει ατιμώρητοι.  Τα εγκλήματα, οι βιασμοί, και οι ληστείες εξ' αιτίας της λαθρομετανάστευσης είναι γεγονός αναμφισβήτητο και δεν θα σταματήσουμε να τα τονίζουμε, μέχρι να φύγουν όλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου