Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ο Τζέφρυ μας φόρτωσε τους λαθραίους!

Τελείωσε το θέατρο με τους λαθρομετανάστες που ανέβασε η κυβέρνηση, με το γνωστό και αναμενόμενο αποτέλεσμα: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙ ΑΠΕΛΑΣΗΣ!



Προφανώς μας περνάνε για ηλίθιους. Δεν εξηγείται αλλιώς, ότι για δεύτερη φορά μετά το άθλιο θέατρο που παιξανε για να μας φέρουν το ΔΝΤ, τώρα κάνανε το ίδιο και με τους λαθρομετανάστες. Η ιστορία ήταν στημένη απο την πρώτη στιγμή. Η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να νομιμοποιήσει τους λαθραίους. Αυτο φάνηκε ξεκάθαρα το βράδυ της κατάληψης της Νομικής, όπου παρά το ένταλμα και την ανάπτυξη των αστυνομικών δυνάμεων, τελικά οι λαθρομετανάστες εγκαταστάθηκαν στην Υπατία, αντι για το κρατητήριο!
Απο εκεί και πέρα η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη. Απλά ο Τζέφρυ ήθελε να κερδίσει χρόνο, λόγω της τεράστιας αντίθεσης των Ελλήνων σε αυτο το έγκλημα. Αλλά η απόφαση ήταν ειλλημενη. Άλλωστε ο ιδιος ο Γιωργάκης δεν ξεχνά να μας λέει πως και ο ιδιος ήταν μετανάστης και πόσο πρέπει να προσέχουμε τους λαθρομετανάστες. Ας μην ξεχνάμε και την δέσμευση του στα ξένα κέντρα εξουσίας για σπάσιμο του ηθικού των Ελλήνων, που προσπαθεί να επιτύχει με τον κατακλυσμό της χώρας απο όλους τους αποβλητους του πλανήτη.

Ας μην μας κοροϊδεύουν λοιπόν! Ξέρουμε πολυ καλα τα σχεδιά τους! Αλλά δεν θα τους περάσει! Οι υγειως σκεπτόμενοι Έλληνες δεν θα επιτρέψουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά τους! Ας είναι σίγουροι γιαυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου