Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ένας χρόνος χωρίς τους ήρωες της ΔΙΑΣ


Πέρασε ήδη ένας χρόνος από την άνανδρη εν ψυχρώ δολοφονία των δύο Ηρώων της ομάδας ΔΙΑΣ από λαθρομετανάστες κακοποιούς. 



Οι δύο νέοι έπεσαν θύμα ενέδρας που έστησαν τα αδίστακτα ανθρωποειδή σε τέσσερις νέους αστυνομικούς που τιμούν καθημερινά την πατρίδα τους, δολοφονώντας τον Γιώργο Σκυλογιάννη και τον Γιάννη Ευαγγελινέλη
Όλοι οι Έλληνες έδειξαν την συμπαράστασή τους σε εκείνους που καθημερινά δίνουν τη ζωή τους για να τους παρέχουν ασφάλεια. Έδειξαν ότι στέκονται δίπλα στον αστυνομικό πουαγωνίζεται για εκείνους, ενάντια πολλές φορές σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που υποθάλπει την ανομία. Και ακούστηκαν και πολλές σωστές προτάσεις ώστε να αλλάξει το καθεστώς που κρατά δεμένα τα χέρια του αστυνομικού όταν πρέπει να δράσει ενάντια στους κάθε λογής παράνομους. Υπογραμμίστηκε η ανάγκη να αποκτήσουνκαλύτερο εξοπλισμό ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις συνεχώς δυσκολότερες συνθήκες. Και τέθηκαν και ζητήματα καλύτερης συνεργασίας και συντονισμού στο εσωτερικό της Αστυνομίας.
Δυστυχώς έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, να χαθούν δύο ψυχές και να τραυματιστούν σοβαρά άλλοι δύο αστυνομικοί, για να γίνουν αυτά τα αυτονόητα. Έστω κι έτσι ας μην πάει χαμένη η θυσία των δύο νέων. Περιμένουμε ακόμη την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και φυσικά την ενδυνάμωση της Αστυνομίας απέναντι σε όλους τους λαθραίους.

Τους το οφείλουμε.