Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Πανεπιστημιακό άσυλο (ανιάτων) τέλος!

Επιτέλους και μια καλή είδηση μέσα στην τόση μαυρίλα! Απ'ότι φαίνεται το Πανεπιστημιακό άσυλο, αυτή η παγκόσμια πατέντα της χώρας μας καταργείται. Και η λύση ήταν πολύ πιό απλή απ'ότι φαινόταν... αρκεί να καταργηθεί ο νόμος που το προβλέπει χωρίς να αντικατασταθεί από άλλον. Τόσο απλό ήταν!
Το πανεπιστημιακό άσυλο (ανιάτων) που σημαίνει ότι αριστεροί κουκουλοφόροι μπουκάρουν και κάνουν ότι θέλουν, προπηλακίζουν και κανείς δεν παρεμβαίνει, γιατί αυτό είναι "ελευθερία διακίνησης ιδεών", έφτασε επιτέλους στο τέλος του.
Οι κάθε λογής αναρχοάπλυτοι που το έχουν καταλάβει και μετατρέψει σε γιάφκα, ήρθε η ώρα να τα μαζέψουν και να εξαφανιστούν από την Ελλάδα. Τέρμα πιά σε τραμπουκισμούς, πλιάτσικο και τρομοκρατία με το πρόσχημα της "δημοκρατίας". Τα πανεπιστήμια θα γίνουν πάλι αυτό για το οποίο χτίστηκαν με το υστέρημα των Ελλήνων: ναοί της γνώσης όπους θα έχουν πρόσβαση φοιτητές και καθηγητές χωρίς να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα λόγω διαφορετικών αντιλήψεων με τους μπαχαλάκιδες.
Δεν θα ξαναδούμε πλέον εικόνες όπως η παρακάτω, όπου ορδές παράνομων λαθρομεταναστών κάνουν κατασκήνωση σε ένα πανεπιστήμιο, παρακωλύοντας την διδακτική δραστηριότητα και θέτωντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Και με την αστυνομία ανήμπορη να επέμβει.
εικόνες ντροπής: λαθροόρκ στα Πανεπιστήμια...
Από εδώ και στο εξής στην επόμενη παραβίαση του νόμου, δεν θα χρειάζονται ανούσιες διαβουλεύσεις, σύγκλιση πρυτανικών συμβουλίων και δεν συμμαζεύεται. Η αστυνομία θα επεμβαίνει πλέον κανονικά όπως σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, όπως γίνεται δηλαδή παντού στον κόσμο.


ένας Έλληνας πολίτης

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Η απόδοση ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες κερκόπορτα για τον αφανισμό του Έθνους



Ως γνωστόν η κυβέρνηση έχει βάλει στόχο την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους παράνομους λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην χώρα. Ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έγινε με την δυνατότητα ψήφου στις δημοτικές εκλογές. Δυνατότητα η οποία έχει παραπεμφθεί προς κρίση ως αντισυνταγματική στην ολομέλεια του ΣτΕ.

Ας δούμε όμως τι ισχύει στις περισσότερες χώρες του κόσμου, και αν είναι σώφρων απόφαση η άκριτη απόδοση ιθαγένειας. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα του Κέντρου Μεταναστευτικών Ερευνών (CIS) από τις 194 χώρες του κόσμου, μόνον 30 δίνουν αυτόματα την ιθαγένεια σε όσους γεννιούνται στο έδαφός τους (jus soli). Από τις 31 ανεπτυγμένες χώρες μέλη του ΟΟΣΑ, μόνο σε 2 (Καναδάς και ΗΠΑ) ισχύει το jus soli. Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν παραχωρεί αυτόματα την ιθαγένεια. Και όχι μόνον αυτό, αλλά η τάση είναι προς κατάργηση σε όσες χώρες το έκαναν. Ήδη η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ιρλανδία και η Αγγλία κατήργησαν την χορήγηση ιθαγένειας με την απλή γέννηση.
Στις χώρες όπου εξακολουθεί να ισχύει αυτή η πολιτική, έχει παρατηρηθεί κατακόρυφη αύξηση γεννήσεων παιδιών από λαθρομετανάστες. Ο σκοπός είναι η νομιμοποίηση των γονιών μέσω των παιδιών με πρόσχημα την διατήρηση της οικογένειας. Ακόμη έχει παρατηρηθεί και το φαινόμενο του "τουρισμού της γέννας". Πολλές έγκυες περνούν παράνομα τα σύνορα με σκοπό να γεννήσουν και να πάρει το παιδί τους την ιθαγένεια ώστε να παραμείνουν κι εκείνες και να φέρουν και την υπόλοιπη οικογένεια.





Είναι φανερό λοιπόν που θα μας οδηγήσει ενδεχόμενη εφαρμογή του μέτρου που προωθεί η κυβέρνηση των ξεπουλημένων. Ακόμα μαζικότερη λαθροεποίκιση της χώρας από τους εξαθλιωμένους της ευρύτερης περιοχής. Θα είμαστε η μόνη χώρα κοντά στην Αφρική και την Ασία που θα διασφαλίζει αυτόματη απόδοση ιθαγένειας σε κάθε παιδί λαθρομετανάστη που θα γεννιέται εδώ! Αν έχουμε τώρα τεράστια πίεση ας αναλογιστούμε τι έχει να γίνει στο μέλλον. Στην κυριολεξία ορδές θα καταφτάνουν από σομαλίες, αλγερίες, μπαγκλαντες, αφγανισταν και δεν συμμαζεύεται. Και δεν είναι άσχετη με αυτή την πολιτική και η πρόθεση του Τζέφρυ να κάνει αναθεώρηση του Συντάγματος. Με το πρόσχημα της μείωσης του αριθμού των βουλευτών να περάσει μια διάταξη που θα αλλάζει και τα άρθρα του Συντάγματος που αντιτίθενται στον νόμο για την απόδοση ιθαγένειας.
Γιαυτό πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση και να μην επιτρέψουμε αυτή την εθνοκτόνα αλλαγή του Συντάγματος.


ένας Έλληνας πολίτης

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Όχι στην αλλαγή του Συντάγματος


Σήμερα θα μου επιτρέψετε να κάνω μια μικρή παράβαση στον κανόνα του ιστολογίου, και να δημοσιεύσω ένα κείμενο που δεν είναι δικό μου, αλλά που με εκφράζει απόλυτα, και αφορά ένα πολύ σοβαρό θέμα: την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Δεδομένα:
1. Το Ελληνικό Σύνταγμα είναι υπέρ του Ελληνικού Έθνους και όχι υπέρ των άλλων εθνών.
2. Το τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε τον λαθρονόμο περί απόδοσης ιθαγένειας ως αντισυνταγματικό και τον παρέπεμψε στην ολομέλεια του ΣτΕ για να αποφασίσει οριστικά.
3. Η εκδίκαση της προσφυγής για την ακύρωση του λαθρονομοσχεδίου περί απόδοσης Ιθαγένειας στους... λαθρομετανάστες, μεταφέρθηκε (παράνομα) για τον Δεκέμβριο του 2011, ενώ θα έπρεπε να εκδικαστεί 03-06-2011.
4. Η σελίδα www.real-democracy.gr η οποία προωθείται από όλα τα κανάλια (του συστήματος) ως αντιπρόσωπος των αγανακτισμένων , είναι στημένη από αριστεριστές (συριζίτες, ανταρσύα και κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ) και την προωθούν με αίτημα την αλλαγή του Συντάγματος. Ποιος τους όρισε; Μην μου πείτε ότι 500-1000 άτομα του αριστερού χώρου, που παίρνουν μέρος στην λεγόμενη “ανοιχτή σε όλους” συνέλευση αντιπροσωπεύουν 10.000.000 Έλληνες;
5. Ούτε ένα αίτημα από την λεγόμενη “ανοιχτή σε όλους” συνέλευση δεν έχει γραφτεί για να γίνει δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό στην σελίδα www.real-democracy.gr . Τυχαίο; Δεν νομίζω...
6. Όποιος Έλληνας βρεθεί στην λεγόμενη “ανοιχτή σε όλους” συνέλευση και εκφέρει την άποψη ότι θα ήθελε να γίνει δημοψήφισμα (τί πιο δημοκρατικό;) για το μεταναστευτικό, θα φάει τέτοιο γιουχάρισμα από τους “στημένους” συριζίτες, αναρχικούς και γενικώς τους διεθνιστές που παίρνουν μέρος στην “ανοιχτή σε όλους” συνέλευση που όχι μόνο αυτός θα σηκωθεί και θα φύγει, αλλά και όποιος άλλος πατριώτης Έλληνας θα θελήσει να τον υποστηρίξει, θα λουφάξει φοβούμενος την κατακραυγή της μάζας των διεθνιστών...
7. Το ΠΑΣΟΚ, ο Σύριζα, το ΚΚΕ και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ προωθούν με νύχια και με δόντια την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.
8. Το Σύνταγμα θα πρέπει να αναθεωρηθεί 5 χρόνια αργότερα από την τελευταία αναθεώρηση (που έγινε το 2008) δηλαδή το γρηγορότερο το 2013.
9. Υπάρχει η φήμη (ή πληροφορία) ότι στο Εθνικό τυπογραφείο, τυπώνονται χαρτάκια με ένα ΝΑΙ και άλλα με ένα ΟΧΙ.


Συνοψίζοντας και συνθέτοντας όλα αυτά μαζί. Ο Γιωργάκης θέλει την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο.
Ο Γιωργάκης θα ζητήσει δημοψήφισμα με την ερώτηση “Να γίνει αλλαγή του Συντάγματος" ;
Εάν ο λαός παραπλανηθεί (διότι θα νομίζει ότι θα αλλάξει το σύνταγμα για θα βάλουν τους κλέφτες φυλακή και να φτιάξει η ζωή του Έλληνα) και ζητήσει να αλλάξει το Σύνταγμα πριν την ώρα του, τότε ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξουν και τα άρθρα του Συντάγματος που αντιτίθενται στον νόμο για την απόδοση ιθαγένειας.
Ο Ελληνικός λαός θα παραπλανηθεί ακόμη μία φορά και αυτή θα είναι και η τελευταία του...
Μετά ορδές λαθρομεταναστών, θα αποκτήσουν ιθαγένεια και θα είναι πλειοψηφία στην πατρίδα μας, ψηφίζοντας κόμματα (και αυτά θα ψηφίζουν νόμους) που θα είναι υπέρ των λαθρομεταναστών.
Αυτό που καίει τον Γιωργάκη και την Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος κτλ), δεν είναι το χρήμα (διότι έχουν απεριόριστο), αλλά ο εκφυλισμός των εθνών και η πρόσμιξη των λαών για να ελέγχονται πιο εύκολα από την Παγκόσμια κυβέρνηση.
Διαδόστε το σε όλους όσους γνωρίζετε (μέσω email, facebook, στον γείτονα κτλπ) εάν πραγματικά αγαπάτε την πατρίδα σας...



Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Η Δανία εξοικονόμησε 7 δις Ευρώ χαρίς στην σκληρή αντιμεταναστευτική νομοθεσία

Να μια ευκαιρία να κάνει πράξη έστω και μια προεκλογική του εξαγγελία ο Τζέφρυ: να γίνουμε "Δανία του νότου", όχι όμως από τα τεράστια δάνεια που μας φόρτωσε, αλλά απαλλάσσοντας μας από του λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με μελέτη της Δανέζικης κυβέρνησης, η αυστηροποίηση της νομοθεσίας ενάντια στην λαθροεποίκιση επέφερε εξοικονόμηση πόρων ύψους 6,7 δισεκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για τεράστιο ποσό αν αναλογιστούμε ότι το μέγεθος της Δανίας είναι περίπου το μισό από εκείνο της Ελλάδας. Επίσης οι αντιμεταστευτικοί νόμοι στην Δανία ήταν ήδη ιδιαίτερα αυστηροί (καμία σχέση με το Ελληνικό ξέφραγο αμπέλι...)

Η αυστηροποίηση της νομοθεσίας οδήγησε σε μηδενισμό εισροής λαθρομεταναστών στην χώρα, πράγμα που μεταφράστηκε σε άμεσο κέρδος πολλών δισεκατομμυρίων που θα ξοδεύονταν σε κοινωνικές παροχές. Βλέπουμε λοιπόν με αδιάσειστα στοιχεία πόσο επιβαρύνει τα κρατικά ταμεία η λαθρομετανάστευση και πως μπορούν να εξοικονομηθούν πολύτιμοι πόροι. Αν αναλογιστούμε τα μεγέθη σε αντιστοιχία με τα Ελληνικά δεδομένα, ίσως δεν θα ήταν παρακινδυνευμένο να μιλήσουμε για εξοικονόμηση 10 ή και παραπάνω δις ευρώ ετησίως! Πρόκειται για τεράστιο ποσό αν αναλογιστούμε ότι τα έξοδα των τόκων ανέρχονται στα 25 δις ευρώ. Έχουμε λοιπόν την δυνατότητα να επιτύχουμε διπλό όφελος για το Έθνος: σημαντική μείωση του ελλείμματος και ταυτόχρονα απαλλαγή της κοινωνίας από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών. Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό για την κυβέρνηση: αν όντως σκοπεύει να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, ας αρχίσει με το να δαπανά τους κρατικούς πόρους σε αυτούς που πληρώνουν φόρους και όχι στους λαθροεποίκους.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΤΟ 100% ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!



Να μια είδηση-σοκ που επιβεβαιώνει τα "καλά" της πολυπολιτισμικότητας! Σύμφωνα με μελέτη που έκανε η Νορβηγική Αστυνομία, το 100% των βιασμών που έγιναν τα τελευταία 5 χρόνια στην πρωτεύουσα Όσλο, είχαν δράστες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Ναι καλά διαβάσατε, το εκατό τοις εκατό, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι βιασμοί ήταν έργο λαθροόρκ. Δηλαδή αν δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες, δεν θα υπήρχαν θύματα βιασμού στην Νορβηγία. Πρόκειται για συγκλονιστικό στοιχείο, που θέτει πολλούς προβληματισμούς. Διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μια χώρα όπως η Νορβηγία, όπου η αστυνόμευση κατά γενική ομολογία είναι πολύ πιο αποτελεσματική, δεν υπάρχουν άθλια γκέτο, δεν υπάρχει κρίση οικονομική κλπ. Όλα εκείνα τα επιχειρήματα των θολοκουλτουριάρηδων δηλαδή που επιστρατεύονται κάθε φορά που η κοινή γνώμη αγανακτεί για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Δείτε σχετικό βίντεο της Νορβηγικής τηλεόρασης με αγγλικούς υπότιτλους:

Βλέπουμε δηλαδή με ακράδαντα δεδομένα, που μας οδηγεί η πολυπολιτισμικότητα που θέλουν κάποιοι να μας επιβάλουν. Οι προστάτες των λαθροόρκ θα πρέπει να μας εξηγήσουν τώρα που οφείλονται αυτοί οι βιασμοί, αν όχι στην προφανή διαφορά πολιτισμού. Εκεί που οι συνθήκες είναι σχεδόν ας πούμε ιδεατές, βλέπουμε και πάλι ότι οι λάθρο πρωτεύουν σε εγκληματικότητα. Οι επιδόσεις τους είναι πέραν διαψεύσεων και με στατιστικά στοιχεία.

Πόσα άλλα στοιχεία χρειάζονται για να καταλάβουμε ότι με τους λαθρομετανάστες μας περιμένει μια ζοφερή προοπτική εγκλημάτων και τρόμου;

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τα πρακτοράκια του Σόρος εν δράση...

Χθες είδαμε για μια ακόμη φορά τους αναρχοάπλυτους να κάνουν το καθήκον τους όπως προστάζει ο χρηματοδότης τους. Για άλλη μια φορά οι προβοκάτορες του συστήματος απέδειξαν ότι είναι άξιος ο μισθός τους. Σε μια ειρηνική διαμαρτυρία εναντίων των προδοτών που θέλουν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα, εισέβαλαν με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν επεισόδια και να προκαλέσουν την αστυνομία ώστε να διαλυθεί η συγκέντρωση. Και σε ένα βαθμό το πέτυχαν. Όμως αυτή την φορά εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Έγινε πλέον φανερός σε όλους ο ρόλος τους και η αρρωστημένη τους τακτική. Ο κόσμος στράφηκε εναντίον τους και τους απομόνωσε ενώ σε κάποιες περιπτώσεις κατάφερε και να τους ακινητοποιήσει. Οι γνωστοί-άγνωστοι που καίνε την Σημαία, είναι πια γνωστοί. Είναι οι εγκάθετοι του Σόρος που θέλουν να παίζουν τα παιχνίδια της ανωμαλίας τους για να πλουτίζουν με την αναμπουμπούλα. Είναι αυτοί που φροντίζουν πάντα να ακυρώνουν κάθε προσπάθεια των Ελλήνων για αντίσταση, γιατί δεν τους βολεύει. Θέλουν να μείνουν τα πράγματα όπως είναι για να συνεχίζουν να παίζουν το ρόλο του δήθεν επαναστάτη των βορείων προαστίων που βρίσκει διέξοδο στην βαρετή ζωή του κάνοντας μπάχαλα. Και που όταν αγριεύουν τα πράγματα έρχεται ο δικηγόρος του μπαμπά και "καθαρίζει".

Αλλά αυτή την φορά δεν τα κατάφεραν. Η αποφασιστικότητα των Ελλήνων που δεν εγκατέλειψαν την πλατεία, και η άψογη στάση της αστυνομίας που τους απώθησε υποδειγματικά, τους χάλασαν τα σχέδια. Και είναι πλέον θέμα χρόνου να απομονωθούν οριστικά από την κοινωνία και να αποβληθούν όπως τους αξίζει, σαν παρασιτικός οργανισμός μαζί με τους κλέφτες πολιτικούς.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Τετάρτη 15 Ιουνίου το τέλος των προδοτών

Το κίνημα των Αγανακτισμένων που αρχικά λοιδωρήθηκε από πολλούς, απέδειξε ότι και αντοχή έχει, και συνέχεια και το κυριότερο: σαφώς Πατριωτικό προσανατολισμό. Διαψεύστηκαν όσοι έλεγαν για απαγόρευση της Σημαίας. Το αντίθετο. Η Ελληνική Σημαία αποτελεί το σύμβολο του αγώνα που συσπειρώνει όλους τους υγειώς σκεπτόμενους Έλληνες. Ενώ τα Πατριωτικά συνθήματα είναι εκείνα με την μεγαλύτερη απήχηση και την ευρύτερη αποδοχή. Για να μην μιλήσουμε για το Εθνικό Ύμνο που με ευλάβεια απαγγέλλεται από όλους. Οι Έλληνες αποδείξαμε ότι μπορούμε να συντονιστούμε και να κατέβουμε μαζικά και ειρηνικά στις πλατείες ακυρώνοντας στην πράξη τον ζωτικό χώρο που οι πρακτορίσκοι του Σόρος δρουν προς όφελος των ντόπιων εντολοδόχων της Νέας Τάξης πραγμάτων.

Τώρα ήρθε η ώρα να τελειώνουμε οριστικά με τους προδότες της μεταπολίτευσης και της γενιάς του πολυτεχνείου που πτώχευσε την Πατρίδα. Μαζευόμαστε με την Ελληνική Σημαία και δηλώνουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια του ντόπιου υποκαταστήματος του ΔΝΤ. Αποκλείουμε την βουλή και ακυρώνουμε τα σχέδια της υποδούλωσης και της ξενοκρατίας. Δεν πέφτουμε στην παγίδα τους περί διαφωνιών αφού ξέρουμε ότι στο τέλος θα ψηφίσουν ότι τους λένε τα ξένα αφεντικά τους. Δεν διαχωρίζουμε σε δήθεν δεξιά και αριστερά αφού ξέρουμε ότι είναι συνολικά υπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια. Απαιτούμε οριστικό ξεκαθάρισμα από τους κλέφτες πολιτικούς και μια νέα Ελλάδα, ακομμάτιστη, με Εθνική Ανεξαρτησία και Υπερηφάνεια.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

για το περιστατικό βιασμού στην Πάτρα...

Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει η σοκαριστική είδηση του ομαδικού βιασμού ενός ζευγαριού στην Πάτρα από ορδές λαθρομεταναστών. Η είδηση από μόνη της είναι ανατριχιαστική και δείχνει προς τα που οδεύουμε σαν κοινωνία εάν αφήσουμε σαν Έλληνες να συνεχιστεί η εποίκηση της Πατρίδας από τα λαθροόρκ. Στην συνέχεια ακολούθησαν έντονες φωνές που ισχυρίζονται ότι η εν λόγω είδηση είναι πλαστή, και ουδέποτε έγινε ο βιασμός αυτός. Το ενημερωμένο eglimatikotita.gr αναφέρει με λεπτομέρειες ότι η είδηση δεν είναι αληθινή. Δεν υπάρχει φυσικά λόγος να αμφισβητηθεί η εγκυρότητα των πληροφοριών που δίνει το εν λόγω site, το οποίο μάλιστα δίνει αγώνα για να αναδείξει τα προβλήματα της εγκληματικότητας. Όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την ξαφνική ενασχόληση πολλών "τιμητών" της ελευθερίας του τύπου, οι οποίοι μέσα από αυτό το γεγονός προσπαθούν να απαξιώσουν τον ενημερωτικό χαρακτήρα των blogs, και να υποβαθμίσουν γενικά την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.
Όχι κύριοι! Η εγκληματικότητα είναι εδώ, κάθε ημέρα μπροστά στα μάτια μας, στις πόλεις μας, μέσα στα σπίτια μας πλέον! Κι αν μια και μόνο είδηση δεν επαληθεύθηκε, αυτό δεν μειώνει στο ελάχιστο το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει. Είναι γνωστό ότι τα πατριωτικά ιστολόγια σας χαλάνε την εικόνα της πολυπολιτισμικής Ελλάδας που θέλετε να προβάλετε με τους κατευθυνόμενους δημοσιογράφους σας. Πολλές φορές έχουν κινητοποιήσει τους Έλληνες να αντιδράσουν και να αντισταθούν στην λαίλαπα των εγκλημάτων που διαπράττουν οι λαθραίοι, και γιαυτό προσπαθείτε να τα φιμώσετε.

Είναι φανερός ο λόγος που τόσοι πολλοί κόπτονται ξαφνικά για την "δεοντολογία", ενώ μας έχουν φλομώσει στα ψέμματα τόσα χρόνια. Βγήκαν στο κλαρί να υπερασπιστούν τα φιλαράκια τους, τα λαθροόρκ. Εν τέλει όμως, μικρή έως ελάχιστη σημασία έχει αν ο βιασμός αυτός έγινε ή όχι, όταν έχουν γίνει τόσοι άλλοι από τα λαθροόρκ που έχουν μείνει ατιμώρητοι.  Τα εγκλήματα, οι βιασμοί, και οι ληστείες εξ' αιτίας της λαθρομετανάστευσης είναι γεγονός αναμφισβήτητο και δεν θα σταματήσουμε να τα τονίζουμε, μέχρι να φύγουν όλοι!